Agenda

Gemaakt op donderdag 04 december 2014 Laatst bijgewerkt op vrijdag 03 maart 2023 Geschreven door Administrator


Agenda Website ELH - 2

   

Nieuw!
In deze agenda staan niet alleen de openingen genoteerd van ons eigen Erfgoedlokaal, maar ook activiteiten en/of evenementen van onze sponsoren en andere historische verenigingen die onze activiteiten ondersteunen.


De gemeente Oss ligt op een unieke plek in het Brabantse landschap. Met de bossen en heidevelden in de Maashorst. En het fraaie landschap langs de Maas met polders, uiterwaarden, slingerende dijken en sfeervolle middeleeuwse stadjes en dorpsgezichten. Daarnaast tref je in de regio gastvrije winkels, gezellige terrassen, leuke musea en eigentijdse restaurants. Ben je op zoek naar natuur en rust? Combineer dan de natuur met de rijke historie van de dorpskernen. Laat je verrassen door een bezoek aan een van de vele Musea die de gemmeente rijk is. Laat je inspireren tijdens een van de vele evenementen. Snuif cultuur op en laat kinderen los zodat ze naar hartelust kunnen spelen.


Er is altijd wel een leuk uitje te vinden in het gebied in en rondom de gemeente Oss.Er is een nieuwe website in het leven geroepen waarop diverse instanties als bibliotheek Oss, de Maasmeanders en derden de handen ineen hebben geslagen en via één kanaal hun activiteiten presenteren. 'Je treft het in Oss' helpt potentiële bezoekers van ver om zo direct te kunnen zien wat Oss en haar omgeving te bieden heeft. Zo kan je snel zien welke evenementen er op de agenda staan.

 

Door op de onderstaande logo te klikken ziet u de activiteiten die plaatsvinden in de regio en kom je op de touristische site van Oss en omgeving..

   

 

Zijn er activiteiten binnen uw bedrijf en/of vereniging, laat het ons weten en wij zetten uw activiteit graag op onze agenda!

Traplift In het Erfgoedlokaal is een traplift aanwezig. Onze medewerkers helpen u graag om veilig onze tentoonstelling te bereiken.

Door in de onderstaande agenda-activiteiten met de linkermuisknop op informatieknop te klikken komt u direct op de website van de organisatie die een activiteit op de agenda heeft.

  

 

agenda7

Deze tentoonstelling is te bezichtigen op zondag 5 maart a.s. van 11:00 - 15:00 uur

‘Sport brengt vreugde’ in kring Maasbuurt

 

Erfgoedlokaal Haren ons dorp presenteert op zondag 5 maart van 11:00 - 15:00 uur de tentoonstelling: ‘Sport brengt vreugde’ in Kring Maasbuurt. Een hommage aan de geschiedenis van de Harense voetbalclub S.B.V. die dit jaar 65 jaar bestaat. 

Informatie:
Bezoek in groepsverband buiten de gebruikelijke openingstijden is mogelijk, alleen op afspraak. Voor verdere informatie bezoek de website: www.harenonsdorp.nl.  / e.mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Entree
€ 2,00 per persoon. Vrienden van het Erfgoedlokaal en kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang.

 


 

 

Copyright (c) - Erfgoedlokaal Haren Ons Dorp 2012 / Disclaimer