Agenda

Gemaakt op donderdag 04 december 2014 Laatst bijgewerkt op vrijdag 27 september 2019 Geschreven door Administrator


Agenda Website ELH - 2

   

Nieuw!
In deze agenda staan niet alleen de openingen genoteerd van ons eigen Erfgoedlokaal, maar ook activiteiten en/of evenementen van onze sponsoren en andere historische verenigingen die onze activiteiten ondersteunen.


De gemeente Oss ligt op een unieke plek in het Brabantse landschap. Met de bossen en heidevelden in de Maashorst. En het fraaie landschap langs de Maas met polders, uiterwaarden, slingerende dijken en sfeervolle middeleeuwse stadjes en dorpsgezichten. Daarnaast tref je in de regio gastvrije winkels, gezellige terrassen, leuke musea en eigentijdse restaurants. Ben je op zoek naar natuur en rust? Combineer dan de natuur met de rijke historie van de dorpskernen. Laat je verrassen door een bezoek aan een van de vele Musea die de gemmeente rijk is. Laat je inspireren tijdens een van de vele evenementen. Snuif cultuur op en laat kinderen los zodat ze naar hartelust kunnen spelen.


Er is altijd wel een leuk uitje te vinden in het gebied in en rondom de gemeente Oss.Er is een nieuwe website in het leven geroepen waarop diverse instanties als bibliotheek Oss, de Maasmeanders en derden de handen ineen hebben geslagen en via één kanaal hun activiteiten presenteren. 'Je treft het in Oss' helpt potentiële bezoekers van ver om zo direct te kunnen zien wat Oss en haar omgeving te bieden heeft. Zo kan je snel zien welke evenementen er op de agenda staan.

 

Door op de onderstaande logo te klikken ziet u de activiteiten die plaatsvinden in de regio.

    door op nevenstaand logo te klikken kom je op de toeristische site van Oss en omgeving

 

 Zijn er activiteiten binnen uw bedrijf en/of vereniging, laat het ons weten en wij zetten uw activiteit op onze agenda!

Traplift sinds 1 juni 2017 is een traplift aanwezig. Onze medewerkers helpen u graag om veilig onze tentoonstelling te bereiken.

Door in de onderstaande agenda-activiteiten met de linkermuisknop op informatieknop te klikken komt u direct op de website van de organisatie die een activiteit op de agenda heeft.

 

 
 

agenda7

 

Zondag 6 oktober (laatste openstelling van deze tentoonstelling)

Vandaag is de tentoonstelling 'Plekken van Plezier' geopend van 11:00 - 15:00 uur. Laat u verrassen en bezoek het Erfgoedlokaal.

In deze tentoonstelling staan genieten en plezier maken in de gemeente (groot) Oss centraal. Het betreft plekken waar mensen vóór hun
plezier en mét plezier naar toe gingen en gaan.Het wemelt in onze regio van locaties van ontspanning en vermaak die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.
 
 
De nieuwe fietsknooppuntenkaart 2019 van Noord Oost Brabant en Land van Maas en Waal, geeft een schitterend overzicht weer van wat er in dit grote gebied zoal te zien en te beleven valt.
 
In deze tentoonstelling laten we Oss en een aantal van haar kernen op een speciale manier de revue passeren met gebruiksvoorwerpen die enigszins verwant zijn aan een bepaalde locatie, aangevuld met beeld en geluid. Dit alles is zeker de moeite waard om te komen bekijken.
 

Kom ons bezoeken en bekijk niet alleen de tentoonstelling maar geniet ook van de gezelligheid aan de koffietafel. Deze tentoonstelling loopt tot de éérste zondag van oktober dit jaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright (c) - Erfgoedlokaal Haren Ons Dorp 2012 / Disclaimer